Investeren in jezelf

“Het is onze missie om vrouwen met hormonale klachten te helpen
zich weer
fit en gelukkig te voelen. Kortom, van chaos naar rust en balans”.

Het individuele hormoonplan

 

Wat fijn dat je onze website gevonden en gelezen hebt! Het kennisveld is groot en de vele informatie kunnen wij slechts ter illustratie kort weergeven op onze website, maar in een persoonlijk gesprek is er alle ruimte om jouw specifieke klacht of vraag uitgebreid te beantwoorden.

Ben jij geïnteresseerd en wil je bovendien graag weten wat wij voor je kunnen betekenen? Bel, skype of bezoek ons voor een afspraak, zodat wij samen met jou kunnen kijken wat in jouw situatie het meest belangrijk is. Bovendien bespreken wij de verschillende manieren van aanpak die wij jou aan zouden kunnen reiken.

Na een uitgebreide anamnese (na het 1e consult) stellen wij vervolgens een behandelplan op. Dit behandelplan kan bestaan uit: homeopathie op maat, orthomoleculaire suppletie, mogelijk laten afnemen van bloed-, speeksel- en/of urinetesten, voedingsadvies en leefstijladvies.

Ben jij op zoek naar de juiste oplossing voor jouw klachten en wil jij hulp door middel van goede en toepasbare adviezen?

Wij helpen je met ondersteuning en begeleiding in jouw unieke situatie!

Veelgestelde vragen

Heb ik een verwijzing nodig van de huisarts?

Nee, een verwijzing van de huisarts is niet nodig. 

Wordt een behandeling vergoed?

Als klassiek homeopaat zijn wij aangesloten bij de NVKH, Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten, lidnummers 02-0286 en 02-1872.

Dit betekent dat onze consulten door de meeste verzekeringsmaatschappijen geheel of gedeeltelijk worden vergoed bij een aanvullende verzekering. 

Wat is de duur van een behandeling?

Dit is volledig afhankelijk van de klacht of het probleem.

Na een intake (1e consult), kunnen wij een inschatting maken van de mogelijke duur van de behandeling. 

Zijn de behandelingen uitsluitend voor vrouwen?

Als allround therapeuten behandelen wij niet alleen vrouwen, maar ook mannen en kinderen.