Disclaimer

Algemeen

Angélique Spaan en Evelien van de Kamp, respectievelijk van De Herstel Sleutel en Evelien van de Kamp, praktijk voor Klassieke Homeopathie, ingeschreven bij de KvK onder nummers 39096438 en 32151315, zijn verantwoordelijk voor de inhoud van de website www.heeljehormonen.nl 

Het is niet toegestaan om (gedeelten van) deze website openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan, zonder schriftelijke toestemming. Voor persoonlijk, niet commerciëel gebruik, is deze toestemming niet nodig.

Wanneer je gebruik maakt van de informatie op deze website geef je aan akkoord te gaan met onderstaande voorwaarden en bepalingen.

 

Inhoud

Je kunt geen rechten ontlenen aan de gegeven op deze website.

“Heel je Hormonen” streeft ernaar actuele en correcte informatie aan te bieden, maar kan niet garanderen dat alle opgenomen informatie in alle gevallen daadwerkelijk actueel, correct en volledig is. “Heel je Hormonen” aanvaardt daarom in geen geval aansprakelijkheid in welke vorm dan ook, bij schade of letsel als gevolg van, of voortvloeiend uit het gebruik van de informatie van deze website. Voor eventuele verbeteringen van de opgenomen gegevens, houden wij ons aanbevolen.

Hoewel wij alles in het werk stellen om misbruik te voorkomen, is “Heel je Hormonen” niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website worden doorgestuurd of openbaar worden gemaakt. 

“Heel je Hormonen” heeft uitsluitend tot doelstelling geïnteresseerden in klassieke homeopathie en orthomoleculaire geneeskunde te informeren over de bijdrage die onze diensten in de meest ruime zin van het woord kunnen leveren aan het behoud van een goede gezondheid en/of het herstel daarvan. Daarnaast stelt zij deze geïnteresseerden op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van homeopathie of orthomoleculaire geneeskunde in relatie tot gezondheid in de breedste zin van het woord.

“Heel je Hormonen” kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de gepubliceerde informatie.

 

Medische diagnose

Deze website is niet bedoeld als vervanging van een medische diagnose en de lezer wordt nadrukkelijk geadviseerd zijn of haar arts te raadplegen voor specifieke informatie over zijn persoonlijke gezondheidssituatie.

Aan de berichtgevingen die “Heel je Hormonen” publiceert kunnen geen rechten worden ontleend en mogen niet worden beschouwd als een aanbeveling om ziektes te behandelen. 

 

Vragen of klachten? 

Heb je vragen of klachten over deze disclaimer? Mail ze naar info@heeljehormonen.nl